DDOS

Angrebene trænger igennem firewallen og overbelaster bevidst virksomhedernes servere, som kan resultere i tab af både omsætning og kunder. Linux-Hus tilbyder din virksomhed en effektiv beskyttelse mod DDoS-angreb på dine internetforbindelser. Vores løsning er baseret på ClearOS, som leverer markedets bedste beskyttelse inden for DDoS-beskyttelse.

Hvad er DDoS

DDoS er en angrebsform i kraftig vækst.
I modsætning til de angreb almindelige firewalls beskytter mod, er formålet med DDoS-angreb som regel ikke at trænge ind gennem forsvaret, men simpelthen at gøre målet, fx en webserver, utilgængelig for omverden.
Det sker oftest ved at sende meget store mængder datapakker fra mange forskellige kilder mod målet. Det spænder fra simple datapakker, der tilsammen opbruger al båndbredden på forbindelsen, til avancerede datapakker som angriberen har designet til at være meget krævende for målmaskinen at behandle,
og derfor opbruger alt CPU og RAM.

Resultatet er det samme: målet er afskåret fra omverdenen.
 

Løsningen mod DDoS-angreb

Linux-Hus Anti-DDoS-løsning fås i forskellige varianter, der matcher jeres beredskab og risikoprofil.
Vi tilbyder tre forskellige abonnementsbaserede løsninger,
som vi kalder DDoS Remote Control, DDOS Resistant og DDoS Resilient.
Ønsker du ikke en abonnementsbaseret løsning, er der også mulighed for at få renset trafik ved et angreb – dette kalder vi DDoS Response. Læs mere om de enkelte løsninger herunder.
 
"I GAMLE DAGE VAR ET ANGREB KÆMPESTORT, MEN I DAG KAN DET FOR EKSEMPEL VÆRE INVALIDE PAKKER.
VI VIL JO NØDIG HAVE FALSKE POSITIVER, SÅ VI SKAL FORSTÅ AT BLOKERE FOR DE 'RIGTIGE' FORKERTE PAKKER."