Få din egen hjemmeside til den billigste pris i Danmark!

Jeg tilbyder at lave en unikt designet hjemmeside til dig, til den billigste pris på markedet.
Jeg arbejder ud fra den holdning, at man opnår det bedste resultat gennem samarbejde. Derfor vil jeg sparre med dig så meget som du ønsker, over mail eller telefon, så vi får det bedste resultat som muligt!

Basis informations-hjemmeside til 1499 kr,- >>>læs mere

Med en pris på 1499 kr. er en Basis informations-hjemmeside den billigste løsning på markedet, hvor du ikke selv skal stå for det meste.

Denne type hjemmeside passer perfekt til en informations-hjemmeside som hovedsageligt består af tekst, billeder og kontaktoplysninger, hvilket er mere end tilstrækkeligt for de fleste. Hvis du blot skal have en hjemmeside hvor dine besøgende kan få noget information omkring hvad du tilbyder, så er der ingen grund til at betale det hvide ud af øjnene!

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekster og billeder til hjemmesiden, så laver jeg selve designet til dig og jeg indsætter alt det materiale, som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det, og det er intet krav at du ved noget om computere.

Professionel hjemmeside til 2999 kr,- >>>læs mere

En Professionel WordPress-hjemmeside indeholder det samme som en basis-informations-hjemmeside, men udover det giver den en hel del flere muligheder som fx. Online booking, Login-funktion, Facebook-integration og meget andet, som du kan læse mere om nedenfor.

Hjemmesiden bliver lavet i responsivt design, hvilket betyder at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder dette også at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtigt med tiden, og det er noget som Google er begyndt at gå meget op i når de skal rangere hjemmesiderne.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekstmateriale og billeder til hjemmesiden, så laver jeg selve designet til dig og indsætter alt det materiale som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det, og det er intet krav at du ved noget om computere.

Onlineshops >>>læs mere

Vi tilbyder også opsætning af onlineshops alt efter dit behøve, fra 20 - 5000 produkter, mobile template og meget mere.

Lille udvalg af hjemmesider

Fertan Nordic

Vonsbæk Børnehus

Fedes Handwerk

KFSSI.org

Haderslev Tambourkorps