Basis informations-hjemmeside til 1499 kr,-

Med en pris på 1499 kr. er en Basis informations-hjemmeside den billigste løsning på markedet, hvor du ikke selv skal stå for det meste.

Denne type hjemmeside passer perfekt til en informations-hjemmeside som hovedsageligt består af tekst, billeder og kontaktoplysninger, hvilket er mere end tilstrækkeligt for de fleste. Hvis du blot skal have en hjemmeside hvor dine besøgende kan få noget information omkring hvad du tilbyder, så er der ingen grund til at betale det hvide ud af øjnene!

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekster og billeder til hjemmesiden, så laver jeg selve designet til dig og jeg indsætter alt det materiale, som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det, og det er intet krav at du ved noget om computere.

Brugervenligt CMS system

Hjemmesiden bliver sat op til et meget simpelt CMS sytem, så du let selv kan opdatere og redigere alt på hjemmesiden, som fx.: Ændre teksten, tilføje billeder, ændre opsætning, ændre farver, med meget mere. Hvis du får problemer med det, står jeg selvfølgelig til rådighed, så jeg kan hjælpe dig videre.

Leveringstid

Leveringstiden kan variere meget. Der kan gå mellem 2-21 dage, men det har utroligt meget at gøre med, hvor hurtig du er til at besvare mine spørgsmål om sidens indhold. Lige så snart jeg har de nødvendige informationer modtager du oftest det første udkast indenfor 24 timer. Hvis jeg rammer plet med det første udkast, og hvis du allerede har sendt materiale til hjemmesiden, så bliver det også indsat indenfor 24 timer, og dermed kan hjemmesiden i teorien være færdig indenfor 48 timer.

Hosting og domæne

Når man har en hjemmeside er der to ting der er uundgåeligt: Et domæne samt hosting af hjemmesiden. Dette gælder ligegyldigt om det er mig der laver hjemmesiden, om du selv laver den eller om du får et andet firma til at lave den.

Da vores Basis informations-hjemmeside bliver bygget op i vores eget system, så er hjemmesiden nødt til at være hosted hos os. Hvis du i stedet for vælger vores Professionelle WordPress-hjemmeside, så kan du selv frit vælge en hostingudbyder.

Jeg tilbyder en løsning hvor du får både domæne og hosting til 99 kr. eksl. moms pr. måned. Med min løsning står jeg for det hele:

  • Oprettelse af hosting samt indkøb af domæne (inkluderet)
  • Opsætning (fx. oprettelse af mails)
  • Daglig backup af hjemmesiden
  • Gratis gendannelse, hvis hjemmesiden skulle gå ned
  • Ubegrænset trafik og plads
  • Personlig support igennem mig

Selvom du har dit hosting hos Linux-Hus.dk og jeg indkøber domænet for dig, så er det dig der har rettighederne til domænet, og du kan frit flytte domænet med dig, hvis du en dag ønsker at skifte til en anden hostingudbyder.
Du kan læse mere om hosting hos mig her.

Hvis du har et domæne, som du ønsker at benytte, kan dette sagtens flyttes over til mig, så du kan have hosting hos Linux-Hus.dk sammen med dit nuværende domæne.