Professionel hjemmeside til 2999 kr,-

En Professionel hjemmeside indeholder det samme som en basis-informations-hjemmeside, men udover det giver den en hel del flere muligheder som fx. Online booking, Login-funktion, Facebook-integration og meget andet, som du kan læse mere om nedenfor.

Hjemmesiden bliver lavet i responsivt design, hvilket betyder at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder dette også at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtigt med tiden, og det er noget som Google er begyndt at gå meget op i når de skal rangere hjemmesiderne.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekstmateriale og billeder til hjemmesiden, så laver jeg selve designet til dig og indsætter alt det materiale som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det, og det er intet krav at du ved noget om computere.

Meget brugervenligt CMS system

Hjemmesiden bliver sat op i WordPress eller Joomla som er verdens mest brugte CMS system. Det har utroligt mange muligheder og det lever på alle måder op til hvad der forventes af et moderne CMS system i dag. Når hjemmesiden er færdig kan du selv gå ind og opdatere hjemmesiden som fx.: at ændre i teksterne, skrive nyheder, ændre billeder, med meget mere.

Leveringstid

Leveringstiden kan variere meget. Der kan gå mellem 2-31 dage, og det har utroligt meget at gøre med, hvor hurtig du er til at besvare mine spørgsmål om sidens indhold. Lige så snart jeg har alle de nødvendige oplysninger, så får du oftest det første udkast indenfor 24 timer, og så handler det jo om, om jeg rammer rigtigt med det første udkast, eller om der skal laves et nyt. Når vi er kommet frem til det design som du ønsker, så bliver materialet til siden oftest indsat indenfor 24 timer efter at jeg har modtaget det.

Hosting og domæne

Når man har en hjemmeside er der to ting der er uundgåeligt: Et domæne samt hosting af hjemmesiden. Dette gælder ligegyldigt om det er mig der laver hjemmesiden, om du selv laver den eller om du får et andet firma til at lave den.

Jeg tilbyder en løsning hvor du får både domæne og hosting til 99 kr. eksl. moms pr. måned. Med min løsning står vi for det hele:

  • Oprettelse af hosting samt indkøb af domæne (inkluderet)
  • Opsætning (fx. oprettelse af mails)
  • Daglig backup af hjemmesiden
  • Gratis gendannelse, hvis hjemmesiden skulle gå ned
  • Ubegrænset trafik og plads
  • Personlig support igennem mig

Selvom du har dit hosting hos Linux-Hus.dk og jeg indkøber domænet for dig, så er det dig der har rettighederne til domænet, og du kan frit flytte domænet med dig, hvis du en dag ønsker at skifte til en anden hostingudbyder.
Du kan læse mere om hosting hos Linux-Hus.dk her.

Hvis du har domæne og hosting i forvejen, kan vi selvfølgelig sagtens opbygge hjemmesiden der. Hvis du har et domæne, som du ønsker at benytte, kan dette sagtens flyttes over til mig, så du kan have hosting hos Linux-Hus.dk sammen med dit nuværende domæne.
Hvis du hverken har domæne eller hosting i forvejen, men du ikke ønsker hostingen igennem Linux-Hus.dk Hjemmeside, så er du også velkommen til selv at finde en anden hostingudbyder, og så opbygger jeg gerne hjemmesiden der.