EFFEKTIV, OPDATERET OG AKTUEL KOMMUNIKATION I ØJENHØJDE, PRÆSENTERET PRÆCIS DER HVOR DIN MÅLGRUPPE HAR BRUG FOR DET.

Med infoskærmssystemet fra Linux-Hus får du en komplet skærmbaseret kommunikationsløsning, som er udviklet specielt til de behov og krav virksomheder, kommuner, offentlige institutioner, kulturhuse og lignende har for hurtigt, effektivt og fleksibel kommunikation til medarbejdere, kunder samt evt. besøgende.

Linux-Hus har mange års erfaring i opbygning af skærmbaserede informationssystemer og vi er totalleverandør af løsninger - fra rådgivning, projektledelse, design og udvikling, til hardwareløsninger, installation og montage. KONTAKT RÅDGIVNING TEL. 73 54 08 24

Linux-Hus.dk har udviklet sit egen softwareplatformen, som er en internetbaseret cloud softwareløsning bestående af en decentral software afspillerlicens (afvikler indholdet på skærmene) og et centralt hosted webbaseret administrations backend system hvorfra man opbygger og distribuerer sit indhold til skærmnetværket. 

Det giver adgang til en lang række funktioner og værktøjer som gør det lettere end nogensinde at opbygge flotte skærmbilleder og imponerende præsentationer, og kan fås i 3 versioner, som er skræddersyet forskellige behov og ønsker:

BASIS SERVER
Den perfekte løsning til alle som ønsker et enkelt og brugervenligt skærmsystem, som gør det muligt for alle at oprette flotte skærmbilleder på få minutter. Løsningen er målrettet den mindre skærmløsning med 1-4 skærme og indeholder alle de grundlæggende funktioner og værktøjer.
 
PROFESSIONAL SERVER
Komplet løsning til styring af større skærmnetværk som f.eks. Instore TV i butikker, kioskløsninger og annonceskærme. Løsningen indeholder en lang række forskellige funktioner og værktøjer, som gør det lettere end nogensinde at administrere og vedligeholde selv omfattende skærmnetværk.
 
ENTERPRISE SERVER
Målrettet den store organisation som ønsker at opbygge et omfattende skærmnetværk med mange individuelle underløsninger. ENTERPRISE Serveren indeholder samme funktionalitet som PROFESSIONAL, men giver mulighed for at anvende løsningen på tværs af forskellige organisationer.