Hvad er DDoS

DDoS er en angrebsform i kraftig vækst.
I modsætning til de angreb almindelige firewalls beskytter mod, er formålet med DDoS-angreb som regel ikke at trænge ind gennem forsvaret, men simpelthen at gøre målet, fx en webserver, utilgængelig for omverden.
Det sker oftest ved at sende meget store mængder datapakker fra mange forskellige kilder mod målet. Det spænder fra simple datapakker, der tilsammen opbruger al båndbredden på forbindelsen, til avancerede datapakker som angriberen har designet til at være meget krævende for målmaskinen at behandle,
og derfor opbruger alt CPU og RAM.

Resultatet er det samme: målet er afskåret fra omverdenen.
Ønsker du at vide mere om hvordan Linux-Hus kan hjælpe din virksomhed mod Ddos-angreb, så kontakt os på: 73 54 08 24 eller på steffen(at)linux-hus.dk .
 

DDOS

Angrebene trænger igennem firewallen og overbelaster bevidst virksomhedernes servere, som kan resultere i tab af både omsætning og kunder. Linux-Hus tilbyder din virksomhed en effektiv beskyttelse mod DDoS-angreb på dine internetforbindelser. Vores løsning er baseret på ClearOS/Pfsense/OPNsense, som leverer markedets bedste beskyttelse inden for DDoS-beskyttelse.
 

Løsningen mod DDoS-angreb

Linux-Hus Anti-DDoS-løsning fås i forskellige varianter, der matcher jeres beredskab og risikoprofil.
Vi tilbyder tre forskellige abonnementsbaserede løsninger,
som vi kalder DDoS Remote Control, DDOS Resistant og DDoS Resilient.
Ønsker du ikke en abonnementsbaseret løsning, er der også mulighed for at få renset trafik ved et angreb – dette kalder vi DDoS Response. Læs mere om de enkelte løsninger herunder.
 

Hvordan virker DDoS-beskyttelsen

Fordi angrebet har til formål at overbelaste dine linjer og udstyr, kan en firewall ikke beskytte dig. Når først trafikken er nået frem til den, er linjen blevet fyldt op med støj. Linux-Hus løser problemet ved at installere udstyr på kanten af vores netværk, der hvor vi modtager trafik fra andre netværk i Danmark og udlandet. Vi monitorerer konstant denne trafik med stikprøver, og sammenligner med alle de typer af angreb vi kender. Samtidig lærer vores net, vores kunders rytme at kende, så uregelmæssigheder står tydeligere frem.

Så snart vi opdager et mønster, der passer med et angreb, kan vi reagere og dirigere den mistænkelig trafik hen til specialiseret netværksudstyr, der er i stand til at skelne den skadelige trafik fra den ægte. På den måde renses trafikken, så dine kunder stadig kan komme igennem til dig.