Serverløsning til en lille virksomhed

 
Vi har mange års erfaring med implementering- og drift af serverløsninger for små og mellemstore virksomheder. Det vil sige virksomheder med op til 50 brugere. Her vil vi ofte anbefale, at man vælger en CentOS Linux Server.

CentOS Linux Server er designet til virksomheder, der ikke behøver en egentlig it-afdeling. Vi kan assistere med den daglige drift og overvåge din serverløsning via aktivt software for at undgå forstyrrelser i driften. Du får en effektiv løsning, der indeholder alt det du skal bruge.

Med CentOS Linux Server får du en komplet serverløsning, hvor du ikke skal tænke på anskaffelse af ekstra software. Denne server giver den perfekte kombination af teknologi og administration til den mindre virksomhed! Du får blandt andet MySQL/PLSQL og Oracle Databse 11g.

- Automatisk backup af systemet, så du kan gendanne tabte filer
- Fjernelse af farlige filer i e-mails og effektiv beskyttelse mod spam og virus
- Undersøger virksomhedens anti-virus status, opdateringsstatus og back-up status

Et godt arbejdsmiljø

Med en CentOS Linux Server er du i stand til at gemme filer og arbejdsopgaver centralt, så de er tilgængelige for flere medarbejdere. Du kan samtidig få fjernadgang til din virksomhed, og på denne måde tilgå opgaver og data fra hjemmet eller andre steder.

Hvad med vores server, hvis virksomheden vokser?

Hvis virksomheden er i udvikling, kan du stadig vælge en CentOS Linux Server. Med CentOS Linux Server kan du nemt tilføje nye brugere, server og andre applikationer. På den måde kan jeres it-infrastruktur enkelt udvides i takt med virksomhedens ændrede behov.